Naujienų paieška

Nemokamos riedslidžių treniruotės Vilniuje, nuo 2021.06.07

Publikuotas2021-05-31
Nemokamos riedslidžių treniruotės Vilniuje, nuo 2021.06.07

Kaip ir kasmet, vėl kviečiame į nemokamų riedslidžių treniruočių ciklą. Jų metu susipažinsite su šio slidižių ir riedslidžių sporto pagrindais, galėsite išbandyti riedslides ir galbūt pradėti reguliariai užsiiminėti šiuo sportu sveikatinimo ar bendro fizinio pasirengimo tikslais. Norintiems kryptingai ruoštis slidinėjimo sezonui - idividualus treniruočių grafikas ir treniruočių planai.

Užsiėmimų metu:

  • susipažinsite su riedslidžių/slidinėjimo sportu,
  • išmoksite teisingai pasirinkti sau tinkamą inventorių
  • Išmoksite važiuoti riedslidėmis arba patobulinsite riedslidžių/slidinėjimo techniką
  • fiziškai sustiprėsite
  • sutiksite daugiau bendraminčių, kurie padidins motyvaciją reguliariai sportuoti sveikatinimo ar rezultatų siekimo tikslais
  • įgysite žinių, kurios padės sportuojant individualiai

Užsiėmimus dažniausiai ves buvęs slidininkas, Lietuvos slidinėjimo čempionatų prizininkas ir Pasaulio čempionato dalyvis, klasikinių slidinėjimo maratonų mėgėjas - Marijus Rindzevičius. Kartais turėsime svečių.

Užsiėmimai atviri visiems ir nemokami.

Užsiėmimų pradžia - 18 val. (atvykti rekomenduojame 15 min. anksčiau ir apšilti). Trukmė - 1 val. Vieta: Vingio parkas arba Žirmūnų dviračių takas.

Aktuali informacija apie treniruočių vietą ir laiką skelbiama Facebook. Norėdami sudalyvauti riedslidžių užsiėmimuose, registruokitės FB užsiėmimų įvykyje ir praneškite apie dalyvavimą telefonu 865905057 arba el. paštu marijus{eta}skigo.lt - tik tokiu būdu gausite informaciją apie būsimos treniruotės pobūdį, vietą ir reikalingą inventorių ar aprangą.

Riedslidžių inventoriaus nuoma

Neturintys inventoriaus, jį gali išsinuomoti - tereikia iš anksto pranešti apie poreikį, įvardinant kokio tipo riedslidžių (klasikinio ar laisvo stiliaus) reikia, kokio ilgio lazdos reikalingos (nurodyti savo ūgį), bei kokio dyžio batai reikalingi. Nuomojamo inventoriaus skaičius ribotas, todėl jį prašome rezervuoti iš anksto (ne vėliau kaip treniruotės išvakarėse). Rezervacija el. p. marijus{eta}skigo.lt

  • Riedslidžių su apkaustais nuoma - 6 eur.
  • Riedslidžių su apkaustais ir lazdų komplektas - 9 eur.
  • Riedslidžių su apkaustais, lazdų ir batų komplektas - 20 eur.

Atkreipiame dėmesį, kad dalį tinkančio inventoriaus jūs greičiausiai turite:

  • Batai tiks tie patys, kuriais slidinėjate žiemą. Svarbiausia kad jie būtų tinkami NNN apkaustams. Jei mokysitės važiuoti laisvu stiliumi, batai privalo būti su aukštu ir kietu auliuku (pavyzdys)
  • Lazdos taip pat tiks žieminės, tik pageidautina pakeisti jų žieminius antgalius į vasarinius, t.. kietmetalio (pavyzdys)

Naudinga

Pastaba: treniruotėms nėra blogo oro - tik bloga apranga

Esant nepalankioms oro sąlygoms, užsiėmimai paprastai vyksta su bėgimo avalyne ir daromi specializuoti pratimai: statika, stabilizavimas, bendras fizinis pasirengimas ir t.t.

Susijusios naujienos
Susijusios prekės
Rašyti komentarą
Leave a Reply
Prašome prisijungti, jei norite rašyti komentarą.

Nustatymai

Menu

Create a free account to use wishlists.

Sign in