Valiklis Zipps C31 Zero Fluor, 500 ml

Befluoris valiklis (ang. glider remover) skirtas slidę išvalyti nuo nešvarumų ar fluoro likučių, kas nuo 2023/2024 m. sezono itin aktualu FIS, IBU ar tarptautinėse orientavimose slidėmis varžybose dalyvaujančioms komandoms.

Šis valiklis nuo daugelio kitų išsiskiria ypatingai geromis valymo sąvybėmis. Dėl sudėtyje esačio unikalaus ingrediento, šis valiklis kur kas efektyviau šalina fluorą ir nešvarumus, nei daugelio kitų gamintojų valikliai.

Pastaba. Dirbti su šia priemone reikia gerai ventiliuojamose patalpose, bei būtina laikytis kitų informaciniame lapelyje nurodytų saugaus naudojimo taisyklių

2,00 EUR
su PVM Atsiimk šiandien. Pristatymas 1-2 darbo dienos
Kiekis
Yra sandėlyje
Prekės kodas:
201107ZF
Pridėtį į norų sąrašą
Aprašymas

Pavojinga.

Labai degus skystis ir garai. Prarijus ir patekus į kvėpavimo takus, gali būti mirtinas. Sukelia stiprų akių dirginimą. Gali sukelti mieguistumą arba galvos svaigimą. pakartotinis kontaktas gali sukelti odos džiūvimą arba skilinėjimą. Kenksminga vandens organizmams, sukelia ilgalaikius padarinius. Laikyti atokiai nuo karščio, kibirkščių, atviros liepsnos, karštų paviršių. Nerūkyti. Venkite įkvėpti dūmų/dujų/rūko/garų/purslų. Vengti patekimo į aplinką. PRARIJUS: Nedelsiant skambinti į APSINUODIJIMŲ KONTROLĖS IR INFORMACIJOS BIURĄ arba kreiptis į gydytoją. Laikyti gerai vėdinamoje vietoje. PATEKUS Į AKIS: Kelias minutes atsargiai skalaukite vandeniu. Išimkite kontaktinius lęšius kai tai lengva padaryti ir tęskite skalavimą. NEskatinkite vėmimo. Gaisro atveju: gesinti naudokite vandenį, putas, sausus chemikalus arba CO2.

Prekė detaliau
201107ZF
Susijusios prekės

Nustatymai

Menu

Create a free account to use wishlists.

Sign in