Peltonen SkinTrack Classic lygumų slidės Second Quality

"Second quality", tai slidės turinčios dažniausiai kosmetinių defektų. Dažnai defektas yra vos pastebimas ir neturi jokio poveikio slidės funkcionalumui. Šis modelis nebebus gaminamas, todėl taikoma 50% nuolaida. Kiekis ribotas.

"Skin Track" - puikus pasirinkimas tiems, kurie slidinėja epizodiškai (dažniausiai mažai kalvotose trasose) ir nenori gaišti laiko ruošiat slides. Aukštos kokybės Moheros atsipyrimo zona užtikrins nepriekaištingą atsipyrimą bet kokiu oru. Slidės jau su integruota NIS plokštele, kuri suderinama su Rottefella MOVE sistema. Jos dėka apkaustus galėsite pastumti tiek pirmyn tiek atgal, kad slides prisitaikytumėte pagal savo svorį ir slydimo techniką. Aukštos kokybės grafito (PRG4100) slystamasis paviršius.

134,50 EUR 269,00 EUR -50%
su PVM Atsiimk šiandien. Pristatymas 1-2 darbo dienos
Pasirinkite ilgį:
  • 202 cm.
  • 207 cm.
Yra sandėlyje
Prekės kodas:
SkinTCSQ
Pridėtį į norų sąrašą
Aprašymas

Visų Peltonen "Skin" tipo slidžių modelių moheros juostelės yra lengvai keičiamos. 

Jei planuojate įsigyti naujas Peltonen Skin tipo slides, rekomenduojame kartu joms užsakyti bazinį slidžių servisą: tokiu būdu įsigytos slidės jau bus impregnuotos, išparafinuotos, Skin zona paruošta Skigo Skin Stick priemone ir pasižymės maksimaliomis savo slydimo savybėmis.

Peltonen slidžių kietumo lentelė.

Prekė detaliau
SkinTCSQ
Susijusios prekės

Nustatymai

Menu

Create a free account to use wishlists.

Sign in