Peltonen Facile Nanogrip lygumų slidės

"Nanogrip® Facile"  turėtų sudominti nelygiomis ar prastos kokybės trasomis važinėjančius slidinėjimo mėgėjus ir ypač tuos, kurie neturi taisyklingų klasikinio stiliaus įgūdžių. Nanogrip® technologijos dėka visas slystamasis paviršius neslysta atgal, todėl kaip be atsispirsite, sukibimas bus! Dėl tos pačios priežasties, šiomis slidėmis galės dalintis visa šeima, nepriklausomai nuo svorio skirtumų.

Nanogrip® slidės nereikalauja jokios priežiūros! Idealus pasirinkimas "Snaigės" žygiams!

"Peltonen Facile" gaminamos su  NIS plokštele. Todėl itin lengvai uždėsite bet kuriuos NNN NIS apkaustus

Profilis:  Universal
Konstrukcija: AirChannel
Bazė: Nanogrip
NIS plokštelė: 7 Click
Galimi ilgiai:  174, 181, 188, 195, 202, 207

188,30 EUR 269,00 EUR -30%
su PVM Atsiimk šiandien. Pristatymas 1-2 darbo dienos
Pasirinkite ilgį:
  • 188 cm.
  • 195 cm.
  • 202 cm.
Yra sandėlyje
Prekės kodas:
FacileN
Pridėtį į norų sąrašą
Aprašymas

Pastaba: Nanogrip® tipo slidės gali nepasiteisinti seno ir itin grubaus sniego sąlygomis (kai sniegas kaip cukrus) arba ledinėje trasoje. O esant šviežiam sniegui prie 0C temperatūros gali apšalinėti - tokiu atveju rekomenduotina ją papurkšti Zipps Anti-Eis-Spray priemone (arba zero/skin zonoms skirta vaškavimo priemone).

Svarbu. Pirmus 10-15 km. Nanogrip tipo slidės gali slysti prastai. Joms reikia šiek tiek laiko, kad apsitrintų paviršinis sluoksnis, kad slidės įgautų geriausias savo slydimo ir laikymo savybes.

Prekė detaliau
FacileN
Susiję dokumentai
Peltonen slidžių kietumo lentelė
Kaip išsirinkti Peltonen slides pagal savo svorį, kad atitiktų jūsų svorį? Lnetelėje nurodyti slidžių modeliai ir modifikacijos pagal svorį. O jum stereikia pasirinkti pageidaujamą slidžių ilgį. Jei pageidaujamo sližių ilgio su jums tinkamu svorio rėžiu neradote, vadinasi jūsų slidės turėtų būti ženkliai ilgesnės arba ženkliai trumpesnės už išsirinktas.
Atsisiųsti (81.57k)
Susijusios prekės

Nustatymai

Menu

Create a free account to use wishlists.

Sign in